נוזלים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/06/2014 | 16:17 | מאת: דנה

שלום,בני בן 4 חודשים,גיל מתוקן חודשים וחצי. גם בבדיקת ברא וגם בבדיקה אצל אאג התגלו מים באוזניים שגורמים לליקויים הולכתי קל,כרגע אין המלצה לעשות דבר רק לחכות לבדיקה חוזרת. והשאלה שלי מי מה נגרמים מים באוזניים? התינוק לא היה מצונן כלל,לא היו דלקות אוזניים... תודה.

27/06/2014 | 14:24 | מאת: ד

שלום דנה בעיית הנולזים יכולה להיות מולדת ועם הכנסה של סקר השמיעה מגלים יותר ויותר תינוקות עם נולזים. אין זה קשור לצינון כנראה שיש השפעה לגנטיקה ומבנה הפנים. חלק גדול מתינוקות יוצאים מזה והנולזים חולפים בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים