בדיקת שמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

16/04/2014 | 12:32 | מאת: חן

צהריים טובים, בני בן השנתיים סובל מדלקות אוזניים חוזרת רופא ה א.א.ג שלח אותנו לבדיקת שמיעה ..הבדיקה יצאה תקינה..ואין שום נוזלים בתוך האוזניים. רציתי לדעת מה לעשות !כי בעצם בסמוך לדלקות האוזניים ..האוזניים שלו ממש ממש מתנפחות וניהיות בצבע כחול ואדום והוא תמיד מתגרד.אשמח להכוונה תודה

שלום חן תופעה שלא מוכרת לי בהקשר לדלקות אוזניים. רצוי לפנות לרופא הילדים או רופא אאג בעת הנפיחות והאודם באוזניים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים