הכנסת כפתורים ילדה בת 6

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/04/2014 | 01:47 | מאת: יפעת

ד"ר גורדין שלום, 1. האם בניתוח הכנסת כפתורים בגיל 6 שכיחות הסיכונים גבוהה מזו של ילדים צעירים יותר? 2. האם בהכנסת כפתורים בגיל זה עולה השכיחות של מקרים בהם יש צורך בהוצאת הכפתורים, שאינם נפלטים באופן טבעי? 3. האם יתכן מצב בו "הניתוח מיותר" שכן כמות/השפעת הנוזלים הנה כזו שהכפתורים לא יועילו? (מדובר על ירידת שמיעה חוזרת ומשמעותית בעקבות נוזלים ללא דלקות) תודה, יפעת

שלום יפעת 1. לא 2. לא 3. לא הבנתי את השאלה. במידה ויש ליקוי שמיעה שנובע מנוזלים הניתוח מאד יעיל . בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים