הופעת מוגלה באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/04/2014 | 10:30 | מאת: דנה

לדר שלום רב, הבן שלי ( בן 4 חודשים) סובל מדלקת אוזן תיכונה צד ימין, מלפני יומיים נבדק אצל רופאת הילדים והוחל טיפול אנטיביוטי במוקסיפן עם טיפות אוזניים דזורן , אתמול הופיעה מוגלה מהאוזן החולה , כל הלילה היה באי שקט ובכי ללא הפסקה , הרופאה אינה זמינה היום ואני לא יודעת מה לעשות , האם להמשיך טיפול עם הדזורן ?? האם צריך להחליף טיפול?? אשמח מאוד אם תענה לי בהקדם תודה רבה מראש.

שלום דנה זה הטיפול הנכון בשלב ראשון. בד"כ כאשר יש הפרשה החום יורד ויש שיפור באי שקט. במדיה וזה לא קורה רצוי לחזור שוב לרופא הילדים בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים