בדיקת מי שפיר בשבוע מאוחר

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

07/02/2016 | 11:47 | מאת: שירה

שלום, השאלה שלי משום מה התפספסה בת 39 שקיפות עורפית וסקר שליש ראשון היו תקינות (1:4100). סקירה מוקדמת, מאוחרת ושלישית היו תקינות. לא עשיתי בדיקת מי שפיר. בשבוע 33 נצפו "לולאות מעי מובלטות במעיים 7מ"מ ללא הדיות יתר וללא ממצאים נוספים". השאלה האם יש חשש לפגם כרומוזומלי כלשהו (CF או DS) והאם יש צורך בבדיקת מי שפיר?

לדעתי 7 ממ זה בטווח הנורמה בשבוע זה. אם יש חשש לפנות לסקירה מכוונת בידיים טובות ויעוץ גנטי.

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי