סנדל גאפ בסקירה מוקדמת

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

07/02/2016 | 10:44 | מאת: רות

בסקירת מערכות מוקדמת שביצעתי הרופא מצא - סנדל גאפ דו צדדי. השאלות: א. האם דבר כזה מעיד על משהו? (יתר הבדיקות - שקיפות חלבון עוברי וכו') יצאו תקינות. ב. האם דבר כזה יכול להעלם בסקירה השניה? ג. האם דבר כזה במציאות הוא מוזר? תודה

הכוונה לרווח בין בוהן לאצבע 2 בכף הרגל. לדמרי יכול להיות נורמאלי (זה הזמן להסתכל על כפות הרגליים במשפחה המורחבת). מעט יותר שכיח בתסממונת דאון אך בהחלט לא אבחנתי. כממצא בודד לא הייתי עושה מזה עניין

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי