תסמונת הרמנסקי פודלק

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

01/10/2014 | 18:16 | מאת: juliya

שלום רב יש לי סיפור קצת ארוך אני בת 31 , לבקנית, יש לי מעי רגיז ( על סמך אבחנה עצמית שלי :) ) . אין לי בעיות בריאות אחרות לאחרונה - מזה כשנתיים מנסה ללא הצלחה להיכנס להריון כרגע אני מתחילה מחזור 3 של IVF. הבעיה שראו עד עכשיו היא עוברים לא תקינים וביציות לא תקינות. האם רק על סמך נתונים אלה כדאי לי לבדוק האם אני נשאית של HPS? אם כן איך אפשר לעשות את זה? תודה רבה

קשה לעשות אבחנה מדויקת רק על סמך התיאור שלך. יש מספר רב של סיבות גנטיות ללבקנות. כדאי שתבדקי תחילה על ידי גנטיקאי שיוכל גם לסייע לך לבחור בדרך הנכונה לאבחנה. פרופ' יובל ירון מגדל מרכז ויצמן רחוב וייצמן 14 קומה 18 תל אביב 64239 זימון תורים 057-2121349

02/10/2014 | 14:10 | מאת: יוליה

שלום רב אני נבדקתי על ידי גנטיקאית לפני שתכננתי להיכנס להריון היא לא הזכירה בכלל שיש תסמונת כזו כי השאלה שלנו הייתה האם ייתכן לנו ילד לבקן. אחרי שמצאו אצלי את הגנים ללבקנות חיפשו אותם אצל בעלי ולא מצאו. בזה נגמר הסיפור אני רוצה לדעת האם אי פיריון יכול להיות קשור לHPS והאם זו אינדיקציה בשביל להיבדק?

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי