הערכת משקל שבוע 37+0

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

28/09/2016 | 11:15 | מאת: נינה

היי, ידוע על SUA לכן במעקב הערכות משקל ויש חשד לIUGR בשבוע 37+0 BPD- מתאים ל35+1 HC- מתאים 34+3 AC- מתאים 34+6 FL- מתאים 36+3 SD- 2.3 משקל- 2610 במקרים כאלה האם להמשיך מעקבים של מוניטור + BPP פעמיים בשבוע או שיש לשקול השראת לידה למרות שמוניטור תקין ופרופיל תקין ?

שלום, ההחלטה לגבי מעקב או ילוד לא מתבצעת לפי בדיקה בודדת אלא לפי מכלול הבדיקות, הסטוריה רפואית ומיילדותית ועוד. לצערי לא אוכל להמליץ על המשך ניהול ההריון וההחלטה נתונה בידי הרופא המטפל. בהצלחה, ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה