הערכת גדילה

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

01/10/2014 | 09:17 | מאת: מורן

שלום רב! בבדיקת אולטראסאונד בשבוע 28+6 יצאו הערכים הבאים: BPD-76 ממ (מתאים לשבוע 30+4) HEAD -277 ממ (מתאים לשבוע 30+3) AB CIR-263 מתאים לשבוע 30+3 FEMUR LENGTH-55 ממ (מתאים לשבוע 29+1) הערכת משקל 1.500 בשבוע 32 הערכת משקל נוספת : BPD-85 מתאים לשבוע 34 HEAD-308 מתאים לשבוע 34 AB CIR-286 מתאים לשבוע 34 FL-60 מתאים לשבוע 32 הערכת משקל2.000 השאלה שלי האם ישנה חשיבות מיוחדת לכך שעצם הירך לא תואמת בגיל את שאר הערכים..ומה המשמעות שהפער גדל בין שתי הבדיקות..? תןדה!

שלום רב. המדדים הינם בתחום הנורמה לגיל ההריון. יכולים להיות פערים בין האיברים השונים, כמו שיש הבדל בין אנשים שונים - יכולים להיות אנשים בגובה זהה אבל לאחד גוף ארוך יותר וגפיים קצרות ולהפך.. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה