הודעה חדשה X
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לדוא"ל שלי.
בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.

תודה!
הודעתך התקבלה וממתינה למענה המקצועי של מנהל/ת הפורום.
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

תודה!
הודעתך התקבלה .
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

נטילת כדור סרנדה

דיון מתוך פורום חרדה חברתית

הודעה/מחבר תאריך ושעה
  • נטילת כדור סרנדה
    מחבר: נורית
    תאריך: 01/02/2010
    שעה: 11:58
    ביתי אובחנה כסובלת מחרדה חברתית ונוטלת סרנדה, הכדור משפיע לא טוב עם תופעות לואי כגון: בחילות, כאבי בטן ביקשתי מהרופא המטפל להפסיק ליטול את הכדור הוא המליץ על הפסקה בהדרגה.
    שאלתי היא מהו זמן ההדרגה וכיצד אני עושה זאת
    אשמח לתשובה בהקדם
    • RE: נטילת כדור סרנדה
      פרופ' יוליאן יאנקו
      RE: נטילת כדור סרנדה
      מחבר: פרופ' יוליאן יאנקו
      תאריך: 05/02/2010
      שעה: 08:52
      שלום רב,

      רצוי לקבל מידע זה מהרופא המטפל.
      באופן כללי, זה תלוי במינון ובמשך הנטילה של התכשיר,
      אבל הורדה במשך שבוע שבועיים נראית לי סבירה.
      בכל כמה ימים להוריד חצי כדור.

      בברכה,

      ד"ר יאנקו

רוצה להתייעץ? המומחים שלנו עונים על שאלות הגולשים בפורום פורום פסיכיאטריה

עבור לפורום >>