עוד שאלה..בנוגע לשן שעברה טיפול שורש עם סדק ודלקת

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

14/12/2016 | 16:49 | מאת: אילנה

שלום דר רציתי לשאול האם בבחירת רופא לעקירת שן שעברה טיפול שורש עם סדק, מצריך רופא מומחה? או איך אדע איזה רופא ?הרופא שהייתי אצלו הוא מומחה לטיפולי שושרש. האם הוא הכתובת בשבילי לעקירה כזו? המון תודה

אילנה שלום רוב המומחים לטיפולי שורש לא מתנדבים לעקור שיניים. זה לא כלכך התחום שלנו. ברור שכירורג מומחה יתמודד היטב עם עקירה כזאת אבל כל רופא עם נסיון רב בעקירות יצליח במשימה. קחי בחשבון שרופאים אוהבים להצליח( כמו כולם) אם רופא מעריך שהמקרה גדול עליו הוא יפנה אותך בעצמו למישהו מיומ ן לדבר בהצלחה ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש