לורסטין

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

05/01/2002 | 21:04 | מאת: ד

אובחנה אצלי אלרגיה לאבק וקרדית אבק הבית הרופא המליץ על לורסטין האם זהו הטיפול הטוב ביותר? האם כדאי להגביל בזמן את הטיפול בלורסטין? האם ישנן תופעות לוואי?

06/01/2002 | 19:42 | מאת: ד"ר קובי שדה

לורסטין היא התרופה חלשה יחסית שניתן לרכשה אפילו ללא מרשם רופא, במיקרים רחוקים היא גורמת לירידה בריכוז והיא עשויה להתנגש עם תרופות אחרות. יש טיפולים מקומיים לאלרגיה והם עדיפים בד"כ פנה לרופא אלרגיה.

06/01/2002 | 23:47 | מאת: ד

האם תוכל לפרט יותר טיפולים מקומיים (במקרה של נזלת אלרגית) האם עם הזמן הלורסטין נוטה להפסיק להשפיע?

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה