אלרגיה לאבק - חיסון תת לשוני ומסנני אוויר

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

14/10/2016 | 19:41 | מאת: ערן

שלום וברכה, הנני סובל שנים מאלרגיה לאבק המתבטאת בעיקר בנזלת כרונית. 1) היכן ניתן להשיג כיום חיסון תת לשוני ? האם ניתן לרכוש באופן פרטי או דרך קופת החולים ? 2) אני שוקל לרכוש מסנן אוויר לביתי , האם הדבר אכן יעיל כנגד קרדיות האבק בחדר המסונן ? האם קיים מוצר מומלץ בתחום ? תודה רבה

17/10/2016 | 20:06 | מאת: ד"ר קובי שדה

החיסון התת לשוני כרגע אינו זמיןם בארץ לפחות לשנה הקרובה . מסנני אויר יש לרכוש עם מסנן HEPA ועם תפוקת שאיבה מספקת ולא סימלית

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה