גרד מטורף ודימוי עקיצות ענקיות בכל הגוף

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

08/10/2016 | 20:58 | מאת: דניאל

הרופא נתן לי כדור לאלרגיה וקבעתי תור לאלרגולוג לעוד חודש וחצי, העניין שזה ממש לא נראה טוב ,והכדור מחזיק רק לחצי יום והתופעות לוואי שלו קשות. זה נראה כמו עקיצות ענקיות וגרד וברגע שלא אקח כדור מייד חוזר לכל הגוף. ניסיתי בנתיים להיגמל מדברים כמו חלב ולחם אך לא עוזר. השאלה יש אולי משהו שיכול לעזור ?או להיגמל בנתיים ממשהו מסויים עד שיהיה לי תור לרופא? תמונה להמחשה בזמן התקף http://www.interload.co.il/upload/6331564.jpg

09/10/2016 | 15:58 | מאת: ד"ר קובי שדה

לצערי איני יכול לעזור ממש דרך האינטרנט ובטח לא לאבחן כעזרה ראשונה בקשי רשות מרופא המשפחה לקחת כדור לאלרגיה פעמיים ביום ולא פעם אחת ונסי להקדים את התור או הגיעי אלינו

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה