אלרגיה לאחר שימוש בסבון לגוף או אחרי כביסה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

06/10/2016 | 13:11 | מאת: לירן

אני סובלת מסוג של אלרגיה/ גירוי מספר רב של שנים. זה מתבטא בעיקר בהתקפי גירוד בלתי פוסקים בעיקר בזרועות וברגליים (לא כפות רגליים) זה בא באופן קבוע אחרי שאני מתקלחת... לא משנה איזה סבון אני משתמשת... אני משתמשת באל סבון, לעיתים מחליפה סבון ואז פעם פעמיים זה קצת נרגע אבל אחרי כמה פעמיים הסממנים של הגירודים חוזרים אחרי מקלחת. הסמננים האלה מופיעים לי גם אחרי שאני לובשת בגדים אחרי כביסה. החלפתי סבון כביסה וגם מרכך ושוב כל החלפה כזאת מרגיעה את זה לכמה זמן אבל חוזר שוב. הלכתי לרופאת אור שהביאה לי סטרואידים והבנתי שזה לא טוב כי אחרי שמפסיקים זה חוזר בצורה גרועה יותר, אז לא לקחתי את הכדורים. אני לא יודעת למי לפנות כדילבדוק את זה לעומק כי זה ממש מתסכל. וגורם לי ממש לסבל אחרי מקלחת וגם בעבודה. יש משהו שאפשר להמליץ לי? למי ללכת או מה ניתן לעשות. שמעתי שיש דבר כזה שנקרא בדיקת אלרגיה, אשמח לפרטים. לאן ניתן לפנות. לכל סוג של בדיקה או טיפול... תודה

06/10/2016 | 19:14 | מאת: ד"ר קובי שדה

את מוזמנת למרפאתי - בשביל מצבים כמו שלך אנחנו מנסים לעזור תוכלי לקרוא על המרפאה באתר www.allergynet.co.il להתראות

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה