אלרגיה לחרקים בילדות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

30/09/2016 | 10:48 | מאת: רינה

שלום ביתי נקרצה בגיל 5 ע"י חרק לא ידוע,ופיתחה דגובה אלרגית קשה. אחרי העקיצה היא אושפזה ליומים בתל השומר. כיום היא בת 17 המקרה לא חזר שוב. האם יכול להיות שאינה אלרגית יותר? האם יש דדרך לבדוק זאת? האם עדיין נחוץ שתלך לטיולים עם מזרק אפיפן? האם לדעתך היא תגוייס לצבא?

01/10/2016 | 16:49 | מאת: ד"ר קובי שדה

חשוב מאד שהיא תגיע אלינו לבצוע בדיקת אלרגיה זו אלרגיה העשויה להיות מסוכנת וגם הצבא ידרוש בדיקה והתייחסות שלנו פרטים על המרפאה" www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה