התייעצות מעוניינת לבוא להתייעץ איתך

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

29/09/2016 | 14:40 | מאת: תמר

שלום רב בחודש יוני 2015 עברתי ניתוח הוצאת המנגיומיה מהראש הניתוח עבר בהצלחה. חודש לאחר הניתוח התחילו לי כאבי צד שמאל בבטן ופריחה שבאה והולכת. הייתי בבירור לגבי כאבי בטן ולא מצאו דבר. בחודש אוגוסט 2016 עשו לי ביופסיה של קטע עור בקוטר 1 מ"מ. בממצא של הביופסיה מצאו: קטע עור המראה מוקדים של גלד וספונייוזיס על פני האפדרמיס כמו כן ספוניגיזיס עם קבוצות של תאי לנגרהנס בדרמיס תסנין לימפוציטרי מלווה באאוזינפילים ובמספר נאוטרפילים. הממצאים יכולים להתאים לתגובה אלרגית עם שינויים של גרד . האם אתה מטפל בזה? איך מטפלים בזה? אשמח לבוא ולהתייעץ איתך שנה טובה מחכה לתשובה תמר

01/10/2016 | 16:46 | מאת: ד"ר קובי שדה

אני מטפל בבעיות מסוג זהו ואת מזומנת למרפאתי פרטים באתר : www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה