אי התמדה בטיפול באלרגיה לאבק והמשך טיפול

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

26/09/2016 | 11:12 | מאת: שרון

שלום רב קיבלתי איריוס וסטורנאז 3 פעמים ביום בימים הראשונים לקחתי כמו שצריך. לאחר מכן ירדתי לפעמיים ביום סטרונאז ולאחר מכן לפעם ביום ( היו יומיים שנגמר לי המשאף ולא שמתי בכלל) היה שיפור קל בנשימה ובשיעול היום מתחיל השבוע הרביעי. אני אעלה בחזרה לפעמיים ביום 1 כמה זמן מותר להשתמש במשאף הסטרואידים הזה? חודש? חצי שנה? זה הרי מזיק לעיניים ויכול לגרום בעיות . 2 מודה שלא השתמשתי בצורה נכונה. אני אהיה עקבי מעתה 3 בהנחה שיש שיפור קל. איך ממשיכים הלאה? זה לטווח רחוק? 4 אם מפסיקים- אפשר להפסיק בבת אחת?

27/09/2016 | 09:00 | מאת: ד"ר קובי שדה

את כל השאלות הללו עלייך להפנות לרופא שלך ישירות ולא בפורום אינטרנטי משך הטיפול, התדירות, הסיכון לתופעות לואי וכדומה תלוי בחומרת בעיתך גילך ועוד....ולכן התשובות הן עיי רופא המכיר אותך ואת בעייתך בהצלחה

27/09/2016 | 12:17 | מאת: שוב אני

עם האלרגולוג נפגשתי פעם אחת השנה ופעם אחת בשנה שעברה. שנה שעברה לא התמדתי בטיפול השנה התמדתי יותר

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה