אלרגיה לשומשום וביצה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

23/08/2016 | 11:35 | מאת: מירי

שלום הבן שלי סובל מרגישות לשומשום וביצה (בן 4 וחצי) מה שקורה לו אם אוכל הוא מקיא ואין תסמינים נוספים לפי רופא ותבחיני עור יצא כך: ביצה 6*20 שומשום 5*20 והרופא כתב בטופס לגן עיריה שהילד סובלת מאלרגיה חריפה. האם זו נחשבת אלרגיה חריפה או רגישות כי הילד רק מקיא ? האם יעבור? תודה

28/08/2016 | 10:51 | מאת: ד"ר קובי שדה

מבחינת הבדיקה זו אלרגיה משמעותית. המזל שלכם שעד כה הוא הצליח להקיא את הכל לפני שזה נספג קבלו הדרכה והסבר מפורט מרופא האלרגיה שלכם ואם צריך תגיעו אליי לחוות דעת נוספת בהצלחה

28/08/2016 | 12:05 | מאת: מירי

במידה ואין מזרק בגן עיריה מביאים את המאכלים אלו תודה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה