האם חמרים גורמי אלרגיה מתנדפים ?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

22/08/2016 | 03:39 | מאת: נועה

שלום רב השבוע התגלתה לי רגישות לקטון לאחר בדיקת טסטים. בתקופה שלפני הגילוי השתמשתי בקרקפת בחמרים רבים שמכילים קטון ,מחוסר ידיעה אני מרגישה אותם בקרקפת הם גרמו לי שינויים בשיער ובקרקפת ,יובש וקשיות רבה. שאלתי היא,האם חמרים אלה יכולים להתנדף מגופי ,כיצד וכמה זמן ?מה לעשות ?

23/08/2016 | 10:39 | מאת: ד"ר קובי שדה

הם התנדפו מזמן אבל את הנזזק הם כבר עשו ואם עדיין יש לך בעיות בקרקפת יש לטפל בכך את מוזמנת לייעוץ תוכלי לקרוא על בעיות עור הקשורות בכך באתר שלי www.allergynet.co.il יש שם גם מאימר על הקטון סיגי

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה