כסאות אורטופדיים מבד

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

20/08/2016 | 13:10 | מאת: שי

ריהוט מרופד לא טוב שיהיה בבית. רציתי לשאול: יש לי בבית וגם בעבודה כסא אורטופדי מבד. האם כדאי להיפטר ממנו ולהחליף לכסא מעור? בהנחה שקרדית האבק לא נכנסת לתוך עור וכל מה שיש לעשות זה להעביר עליו מטלית לחה. או שמספיק שאחת לשבוע אשאב את הכסאות האורטופדיים עם שואב אבק דייסון שיש לו כושר יניקה גבוה ומסנך HEPA לתשובתך אודה

21/08/2016 | 09:51 | מאת: ד"ר קובי שדה

אני מניח שאפשר לשאוב ולא חייבים להחליף - תלוי כמה המצב נורא והאם זה מצליח... לשיקולכם

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה