אלרגיה לבשמים ודאודורנטים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

29/06/2016 | 23:23 | מאת: משה

בן 30 בריא. הנני עובד במפעל כימי 7 שנים. מאז ומתמיד היתי אלרגי לדאודורנטים לפני מספר שנים בצעתי תבחיני מטלית נמצאה אלרגיה לניקל. לפני שנה בערך פתחתי אלרגיה לבשמים דבר שלא היה לי לפני. ויש לי אלרגיות בעפעפיים כאשר אני במתקן הכימי וכל מיני גרויים בעור ובפנים במיוחד. יש פתרון אמיתי ?

30/06/2016 | 13:34 | מאת: ד"ר קובי שדה

עלייך לבדוק את האפשרות שאולי מדובר בחומר כימי אליו אתה חשוף בעבודתך ובהתאם להחליט מה לעשות

30/06/2016 | 18:57 | מאת: משה

הנני מתעסק עם חומרים כימיים רבים...חומצות בסיסים ועוד ועוד... מה עושים...? והאם אפשר להכיר בכך בתור מחלת מקצוע...?

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה