פטריה אביבית בעור הגוף

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

23/05/2016 | 10:47 | מאת: אתי

ד"ר שדה, מצאתי את תשובותיך לשאלה הנ"ל. הייתי היום אצל רופאת עור וזו האבחנה שהיא נתנה לי גם. שזו פטריה שנמצאת בעיקר באביב והיא ויראלית או שיושבת על וירוס, לא מבינה. שכחתי לשאול כמה שאלות ומסובך לי מאד להגיע אליה שוב. האם תוכל לענות לי: האם זה מדבק? מה אני עושה עם ילדי? אמבטיה? בגדים וכדו'??

24/05/2016 | 19:02 | מאת: ד"ר קובי שדה

פטריה ווירוס זה 2 דברים לגמרי שונים - לא הבנתי למה את מתכוונת - פני לרופא הילדים בכל מיקרה: גם וירוס וגם פטרייה עשויים להיות מדבקים

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה