נזלת ועיניים דומעות כל בוקר

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

20/05/2016 | 07:01 | מאת: הסובלת

שלום, אני בת 36 מזה כחודשיים אני מתעוררת כל בוקר, ממש כשאני עדיין במיטה! או רק קמה ממנה ואני מתעטשת, מנוזלת בלי הפסקה והעיניים דומעות כמו בריכה... זה בלתי נסבל. אציין שאני ישנה עם חלונות סגורים אך דואגת לאוורר היטב את הבית כל יום ובעיקר בשעות הערב לפני השינה. הדמעות והצינון חולפים מעצמם תוך כמה שעות וכך זה כל בוקר. מה ניתן לעשות? תודה מראש

24/05/2016 | 18:53 | מאת: ד"ר קובי שדה

זה נשמע כמו אלרגיה לכל דבר פני אלינו לבירור וטיפול פרטים על המרפאה באתר www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה