אלרגית למזון - החרפה בהריון

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

15/05/2016 | 14:29 | מאת: דבורה

בתאריך 17/03/2014 ביצעתי תבחין אלרגי מורחב במרפאת האלרגיה באיכילוב בו הובחנתי כסובלת מאלרגיה לפיסטוק ולימון, מאז האבחון אני נזהרת מהחשפות וכמעט ולא נגררת להתקפים, בד"כ מטפלת בAriues וכאשר זה לא עוזר סטרואידים ומצוידת במזרק אפיפן למקרה של קוצר נשימה, כעת אני בהריון שבוע 10 סבלתי אתמול מהתקף יחסית חזק מלווה בגרד והקאות, על אף שלא נחשפתי לגורמים האלרגנים, ההתקף נגמר לאחר לקיחת אהיסטן וסטרואידים האם יש מצב בו מופיעה אלרגיה חדשה בהריון או רמת האלרגיה מחריפה? האם מומלך לבצע בדיקת טסטים חדשה? ובכלל כיצד לטפל באירוע כזה מה התרופות הבטוחות בהריון?

15/05/2016 | 20:33 | מאת: ד"ר קובי שדה

ייתכן וייתכן - אין לי מספיק נתונים ... בכדי לדעת.... לגבי השאלה השלישית אלרגיקס היא תרופה עדיפה בהריון הנחיות מדויקות רק מרופא המכיר אותך

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה