גירודים ואדמומיות בעפעפיים - אלרגיה לקרדית האבק?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

04/05/2016 | 17:27 | מאת: דניאל

שלום, בשלושת החודשים האחרונים אני סובל מאדמומיות וגרד בעפעפיים ובשפה העליונה שלא עובר ומקשה עליי מאוד. לאחר כחודשיים אובחנתי כאלרגי לקרדית האבק ובשלושת השבועות האחרונים אני לוקח טלפסט 180. ראוי לציין שאני לי תסמינים של נזלת או התעטשויות. לצערי אני לא מרגיש שום השפעה של הכדור על הגרד או האדמומיות. הדבר היחיד שעוזר זה משחת בטאקרוטן שאני מורח מסביב לעיניים. הבעיה היא שהמשחה מכילה סטרואידים ולא ניתן להתשמש בה יותר מחמישה ימים רצוף. יום או יומיים לאחר הפסקת השימוש במשחה כל התסמינים חוזרים שוב. אני משתמש במשחה כבר שלושה חודשים לסירוגין ומפחד מתופעות הלוואי. האם יש משהו שניתן לעשות כדי לרפא זאת? אם לא כיצד ניתן לפחות להקל על הגירודים? אני מרגיש שאני מתחיל לאבד את השפיות. האם אכן מדובר בתסמינים של אלרגיה (טלפסט לא משפיע)? תודה רבה דניאל

10/05/2016 | 12:30 | מאת: ד"ר קובי שדה

נשמע לי שזו אלרגיה אבל לא לקרדית האבק ועלייך לבצע בדיקה מורחבת ואתה מוזמן למרפאתי

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה