רגישות לשוםשום ושילשולים ממושכים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

01/05/2016 | 15:44 | מאת: נירית

האם רגישות לשומשום יכולה להתפתח בגיל 63 ולגרום לשילשולים במשך קרוב לחודשיים. בדיקת קולנסקופיה תקינה. איזה עוד בדיקות כדאי לעשות?. האם זה בכלל הגיוני.?: אני עושה עכשיו טסטים עצמאים כדי להבין מה קורה לאחר שהקולנסקופיה יצאה תקינה. כבר הגעתי למסקנה שאיני סובלת מרגישות ללקטוז וגם אין לי בעיה עם לחם (כל לחם) עד שהגעתי לאפשרות של הטחינה אכלתי כל יום כמות די גדולה של טחינה. הרבה פעמים גם פעמים ביום כל פעם כמה כפיות.

02/05/2016 | 08:52 | מאת: ד"ר קובי שדה

בד"כ טחינה לא גורמת לבעיות כאלו ... אך נסה להפסיק ... אולי זה יעזור...

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה