אלרגיה לכלבים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

29/11/2015 | 14:24 | מאת: יעל

שלום, התחלתי לפני שבוע חיסונים נגד אלרגיה לאבק שהיא חמורה אצלי. בטסטים לאלרגיה נמצא שאני גם אלרגית לכלבים באופן קל. אני מעוניינת בעתיד לאמץ כלב. האם במצב של אלרגיה קלה אוכל לבקש מהרופא שיוסיף גם חיסון נגד אלרגיה לכלבים? והאם מדובר על שתי זריקות באותה פעם או שאת הכל עושים בזריקה אחת? תודה מראש

29/11/2015 | 16:34 | מאת: ד"ר קובי שדה

לא מקובל בד"כ לחסן נגד כלבים מי שאין לו כלב בבית ולא מומלץ לאמץ כלב מי שאלרגי לכלבים\אך בררי זאת ישירות מול הרופא אלרגיה שלך - אולי הוא יוכל להציע בכל זאת חיסון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה