אלרגיה לניקל

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

25/11/2015 | 20:07 | מאת: אן

שלום דוקטור אני אלרגית לניקל וקטון עשיתי אצלך בדיקה לפני כחצי שנה.. רציתי לדעת האם תכשיט שהוא עשוי מסגסוגת כסף בדרגת טוהר 92.5% ו7% מתכות אחרות שזה רשום לרוב נחושת. האם בסדר מותר לענוד?????? ובנוסף הארלגיה שלי היא רק בכפות ידיים אז האם ניתן לענוד עגילים 14 קראט או שהניקל חודר לתוך הגוף בכל מקרה?? תודה רבה מראש

29/11/2015 | 11:23 | מאת: ד"ר קובי שדה

אני לא צורף איני יודע ממה בדיוק מורכבות ה"מתכות האחרות" לא תמיד הניקל חודר לגוף זה תלוי במצב העור ובמצב התכשיט

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה