הזרקת דיפרוספאן פעמיים בשנה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

25/11/2015 | 09:17 | מאת: ליאור

בשל נזלת אלרגית שגורמת לחסימה של חוש הריח ובעקבות כך חוש הטעם, ניסיתי תרסיסי סטרואידים שונים במשך מספר חודשים. חל שיפור קל. האם יש בעיתיות בהזרקת דיפרופסאן 2 מ"ל פעמיים בשנה קבוע? זה הדבר היחיד המחזיר לי את החושים במלוא עוצמתם למשך כמה חודשים. האם לא קיים נזק עתידי לגוף במתכונת טיפול זו? האם כאשר מקבלים זריקה התרסיס הוא מיותר?

29/11/2015 | 11:22 | מאת: ד"ר קובי שדה

זה לא בריא... מדובר בסטרואידים לתקופה ארוכה ובמינון גבוה שרובם מתפזרים בגוף ורק חלקם הקטן מגיע לאף ומטפל בבעייתך הגיעי אליי או לכל מומחה לנושא לשם מציאת טיפול טוב ובטוח יותר

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה