חיסון נגד אבק

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

24/11/2015 | 23:01 | מאת: יעל

שלום, אני בת 24 עם אלרגיה לאבק ואסתמה קלה. התחלתי היום בפעם הראשונה חיסוני אלרגיה נגד אבק במרפאת אלרגיה של מכבי. אחרי חצי שעה היה בסדר ושחררו אותי, אבל אחרי שחזרי הביתה כבר 5 שעות שמגרד לי ממש בכל הגוף. ממש כאילו שעקצו אותי מלא יתושים. מגרד אפילו בקרקפת באוזניים, בחזה ועוד ועוד.. האם זה יכול לקרות וזה בסדר? והאם זה משהו שאמור להמשך רק כמה שעות ולא כמה ימים? הנשימה דווקא בסדר... תודה מראש

25/11/2015 | 09:04 | מאת: ד"ר קובי שדה

זה אמור לקחת שעות בודדות. עליך ליטול כדור נגד אלרגיה ולדווח למרפאת האלרגיה על הארוע

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה