אלרגיה לאוכל

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

24/11/2015 | 12:47 | מאת: אסתר

שלום אני בת 32 כל החיים שלי אני אוכלת סושי סלמון אוכלת אגוזים בוטנים לפני כמה ימים שתיתי סחלב עם אגוזים טחונים ואכלתי גם סלמון באותו יום .לאחר שעה שטפתי כלים ובזמן השטיפה גיליתי על הידיים שלי רק על חצי יד ימין שריטות ונקודות אדומות אני מדגישה רק על חצי יד ימין למטה . רציתי לברר אם במהלך כל החיים שלי לא הייתי אלרגית לאגוזים בוטנים סלמון האם בגיל 32 אני פתאום יכולה לפתח ארלגיה לדברים האלה ? אני רוצה גם לצייין שבגיל 13 עברתי טסטים לאלרגיה ולא הייתי אלרגית לכלום !

24/11/2015 | 13:40 | מאת: ד"ר קובי שדה

זה לא נשמע ולא נראה כמו אלרגיה למזון - אל דאגה

24/11/2015 | 23:10 | מאת: אסתר

רציתי לשאול אם עד גיל 32 לא הייתי אלרגית לבטונים או לאגוזים האם אני יכולה להיות אלרגית מעכשיו כל החיים אכלתי במבה מחאת בוטנים

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה