אלרגיה והריון

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

23/11/2015 | 10:13 | מאת: יעל

שלום, לפני ההריון סבלתי מהתקפי אלרגיה פעם ב.. (התעטשויות בלתי פוסקות, גירוד באוזניים, עיניים דומעות) ולקחתי לורטדין שעזר כשהיה לי התקף. עשיתי טסטים ולא נמצא משהו מיוחד שאני אלרגית אליו. עכשיו בהריון אני לא מפסיקה להתעטש ומגרד לי באוזניים, בלילה אני מתעוררת מאף סתום, זה ממש החמיר. איך אפשר לטפל?

23/11/2015 | 12:25 | מאת: ד"ר קובי שדה

יש תרופות שניתן לקלב בהריון למשל לורטידין או גם תרופות קלות יותר ... עלייך להוועץ ברופא אלרגיה או משפחה איני ממליץ על תרופות בפורום...

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה