גרד ופריחה שמתגברים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

03/10/2015 | 21:31 | מאת: אור

לפני כחודש וחצי החלו הגפיים שלי לגרד (כולל להתאדם) וקיבלתי אנטיהיסטמין. לפני כ 3 שבועות הגרד התפשט לעוד חלקי גוף (פרט לפנים) מלווה בפריחה. זה קורה באינטרבלים אולם הגרד בלתי נסבל. הוסיפו לי סטרואידים ואני בתהליך בדיקות. אתמול שמתי לב לגרד ופריחה חזקים בעור כף הרגל שסביב רצועות כפכפי הגומי שנעלתי. אני נועלת כפכפי גומי מזה כ 2-3 חודשים ולפני 3 שבועות (עת ההחמרה בגרד) רכשתי כפכפי גומי חדשים. האם יתכן שאני אלרגית לגומי ושזה משפיע על כל הגוף? יתכן שבשלב זה פיתחתח אלרגיה גם לציפוי גומי של ההגה ברכבי כי אני מרגישה מוזר ביד אחרי הנהיגה?. אני כבר ממש מתקשה לתפקד ביום יום.אודה על דעתך, המלצתך. תודה רבה,

07/10/2015 | 01:01 | מאת: ד"ר קובי שדה

תיתכן אלרגיה ממגע לגומי אם כי ייתכן והגורם הוא אחר ולאו דווקא הגומי כדאי מאד להמנע מסטרואידים וחשוב שתגיעי אליינו לייעוץ Www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה