טיפול במחלת העור דרמוגרפיזם

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

30/09/2015 | 17:13 | מאת: ספיר

שלום, שמי ספיר, אני בת 23 ומזה שש שנים אני סובלת ממחלת העור דרמוגרפיזם (URTICARIA, DERMATOGRAPHIC). שיטת הטיפול שהמליצו לי עליה היא נטילת כדור נגד אלרגיה מידי יום, ניסיתי כמה סוגים ובשנים האחרונות אני נוטלת Zyllergy כל ערב. למיטב הבנתי הטיפול אינו מטפל בתופעה אלא רק מעלים את התסמינים, וגם לא מספיק, לטעמי. רציתי לדעת אם יש טיפול אחר שמומלץ כנגד המחלה? תודה מראש.

01/10/2015 | 08:27 | מאת: ד"ר קובי שדה

קשה להפתר מהבעייה אבל יש כיום פרוטוקול טיפולי העשוי להביא להבראה אז פני אלינו

26/12/2015 | 19:54 | מאת: טלי

שלום, עברתי ניתוח קיסרי שלישי ושבוע אחרי הניתוח החלו להופיע לי סימנים ללא ברורים כמו שריטות בפנים עפעפיים ובכל מיני מקומות בגוף, פניתי לפרופ כ"ץ שנתן לי מינון של 2טלפסט למשך חודש, אני שבועיים אחרי הטיפול יש הטבה אבל לא נעלם לגמרי, לא הבנתי מדבריו איך יודעים אם זה כרוני ומתי מה המשך הדרך, כל החיים לחיות על כדורים? חשוב לציין שאני מניקה (

26/02/2017 | 22:54 | מאת: Renee

שלום אני סובלת מהתקפי גירודים ועור אדום בשעות מסוימות של היום. המקום הופך לאדום וחם וכשזה עובר לא נשאר סמן בכלל . הסמפטום תואם דרמוגרפיזם. תרופות אנתיהסטמיניות לא עוזרות לי. אכות החיים נפגעת מאוד מהתופעות האלו. כשאני עייפה יש החמרה. אז, כל מגע עם בגד או סדיו גורם לסימן על העור עם גירוד. יש לכם פתרון? תודה מראש

26/02/2017 | 23:35 | מאת: ד"ר קובי שדה

הטיפול תלוי בהרבה גורמים עלייך לבוא ולאחר שיחה ובדיקה נחליט על האסטרטגיה הטיפולית המתאימה

25/02/2018 | 17:01 | מאת: סןבל מדרמוגרפיזם

יש תרופה מצויינת לדרמוגרפיזם ממנה אני סובל 36 שנים. לתרופה קוראים attarax 25 מיליגרם. לי התרופה אותה אני נוטל כל לילה כדור, עזרה בהעלמת התסמינים.

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה