עור רגיש למים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

29/07/2015 | 12:11 | מאת: שירלי

שלום, אני סובלת מתופעה מוזרה כבר יותר משנתיים - אחרי מקלחת יש לי גירודים חזקים מאד בידיים ורגליים, לפעמים גם גב. זה לא תלוי בסוג סבון, גם אחרי שתיפה רק עם מים זה מופיע, אחרי מים חמים זה יותר, הפסקתי, מתקלחת רק במים פושרים אבל לא עוזר. אחרי כל מקלחת אני פשוט מתגרדת 15-20 דק וזה כבר בלתי נסבל. ניסיתי קרמים, החלפתי סבונים - לא עוזר. האם יכול להיות שזה אלרגיה למים? מה עושים? זה מפריע מאד. תודה!

30/07/2015 | 18:55 | מאת: ד"ר קובי שדה

כן זו סוג של רגישות למגע המים ניתן לטפל בכך פני לייעוץ במרפאתי או כל מרפאה דומה ...

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה