אלרגיה לאקמול ואופטלגין

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

28/07/2015 | 20:38 | מאת: סיון

שלום רב, לפני כ-6 שנים פיתחתי תגובה מוזרה לאקמול ולאופטלגין-גרד באוזניים, בגרון, באף, דמעות בעיניים ותחושת שריפה בעיניים. התופעה חולפת לאחר 15-20 דקות. האם התופעה מוכרת? כרגע אני נמנעת מלקחת את התרופות האלו בכלל, אבל למעשה אני לא יודעת האם זו אלרגיה אמיתית או משהו לא חשוב. אני גם יודעת שלמי שיש אלרגיה לNSAID'S דווקא אקמול עושה פחות "בעיות". אשמך לשמוע מה דעתך.

29/07/2015 | 08:54 | מאת: ד"ר קובי שדה

כן זה נכון שזו אלרגיה פחות שיגרתית ואקמול אינו עושה אלרגיות בד"כ - אבל זה רק הבד"כ - באלרגיה הכל יכול לקרות

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה