אלרגיה לשמש

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

22/07/2015 | 20:01 | מאת: טלול

שלום, אני סובלת מאלרגיה לשמש ( p.l.e) אשר מתפרצת אחת לתקופה,בעוצמות שונות.התסמינים: אודם וחום חיצוני המתפשט על הפנים והגפיים עד לשלפוחיות המכסות את העור מלווה בגרד וצריבה. לרוב אחרי מניעה מחשיפה, התסמינים נעלמים בהדרגה וחל פילינג טבעי של העור. הפעם ההחלמה אורכת יותר זמן....וכיום אני כבר 4 ימים בבית ונראה שהשיפור איטי מאוד מאוד...האם יש טיפול להקלה לאחר הופעת התסמינים?לאן לפנות? תודה מראש

27/07/2015 | 15:55 | מאת: ד"ר קובי שדה

את צריכה לפנות אליי או לכל רופא מומחה לאלרגיה ואימונולוגיה יש צורך בבירור התופעה ובהתאם הלטה על טיפול רגישות לשמש עשוייה להיות ביטוי למסר מנגנונים של אלרגיה או בעיה חיסונית

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה