מתי יודעים אם הטיפול החיסוני עובד?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

06/07/2015 | 18:59 | מאת: אבי

דוקטור שלום אני עובר טיפול אימונולוגי באלרגיה ואני בזריקה מספר 19 ,כך אחרי המנה הבאה אגיע למנת אחזקה הייתי לפני זה על טיפול תרופתי באבאמיס ודסלורטדין שעשה את העבודה ועזר לי להרגיש טוב ,מאז שהתחלתי את הטיפול החיסוני אני חלש יותר ,ועייף יותר ,אני באמת שוקל לוותר אף על פי שהמרפאה עשר דקות מביתי ,אני רוצה לדעת תוך כמה זמן עליי לדעת אם הטיפול החיסוני יעיל בשבילי ,ומה הסיכוי שאחרי סיומו האלרגיה תחזור? כי אם הוא גבוה אני פשוט אמשיך לקחת את התרופות שפתרו לי את בעית האלרגיה (דסלורטדין ,ואבאמיס). בכבוד רב, אבי.

06/07/2015 | 19:09 | מאת: אבי

רק רציתי להבהיר שאין לי אסטמה ,תודה.

08/07/2015 | 12:04 | מאת: ד"ר קובי שדה

זה מאד תלוי בחומרת האלרגיה, הסוג, המינון שלך וכדומה ולכן הפנה את השאלה לרופא שמטפל בך ישירות

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה