אלרגיה לחומר הרדמה?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

03/07/2015 | 09:35 | מאת: עזרה

בת 21, יש אסתמה והרבה אלרגיות מאובחנות (אבק, בע''ח, דשא, ברוש, אבקנים, עשן, בושם וסבון ואפילו נייר עיתון וכו'), ללא הרדמות קודמות. עברתי אתמול בדיקת גסטרוסקופיה בטשטוש (ארכה בערך 10 דקות, נלקחו ביופסיות מהקיבה) ולכשיצאתי ממנה קמתי עם פנים אדומות, עיניים דומעות, מעט כתמים אדמדמים בצורת רשת על האמות ומלא נזלת שסותמת אותי עד עכשיו (אך נרגעה בכמותה). המלווה שלי אמרה ש10 דקות לאחר יציאתי מהבדיקה ובעודי רדומה לא הפסקתי לשפשף את האף והפנים עד ההתעוררות (וגם אחרי) אך ללא קוצר נשימה או תופעות אחרות (ניתנה אינהלציה לפני הפעולה בהנחיית מרדים). האם יכול להיות שחוויתי רגישות לחומר ההרדמה שלא הייתה חמורה בשל המינון הנמוך של החומר? אולי רגישות לפלסטיק ממנו עשויה צינורית החמצן שהרכיבו לי על הפנים? אשמח לדעת בעיקר אם זו עשויה להיות תגובה קלה לחומר ההרדמה כי עליי לעבור ניתוח בהרדמה מלאה בקרוב. תודה

05/07/2015 | 10:43 | מאת: ד"ר קובי שדה

זה לא נשמע כמו אלרגיה לחומר ההרדמה אך אולי כן לגומי שהיה שם...את מוזמנת לבדיקת אלרגיה אצלנו ניתן לבדוקת חשדות אלו בקלות www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה