תיקון

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

28/06/2015 | 23:27 | מאת: אושרי

שלום קיבלנו את התוצאות הבאות לבדיקת דם לילד בן 12 עם אסטמה שסובל מידי פעם מהתקפים וצפצופים ויש לו גם נזלת אלרגית. אלרגיה Mugwort W6 0.7 KU/L Parietaria Judaica W21 0.9 KU/L Cat dander E1 0.1 KU/L -קטן מ Dog Dander E5 0.2 KU/L Dermato. Pteronyssinus D1 0.6 KU/L Dermato. Farinae D2 0.9 KU/L Olive T9 2.2 KU/L Feathers Panel Ex71 0.1 KU/L -קטן מ Perennial Rye Grass G5 10.7 KU/L Pecan Trees T22 1.2 KU/L השאלה, אנו גרים בבית פרטי שלידו יש דשא, אך בסביבה יש גם עצי זית ופרי הדר ועשבים שונים. האם הוצאת הדשא יכולה להקל על תופעות האסטמה. או שעלינו גם לעקור את עצי הזית וההדר?

29/06/2015 | 13:31 | מאת: ד"ר קובי שדה

הכל תלוי בחומרת האלרגיה ובמיוחד בתבחיני האלרגיה שמבצעים על העור ולא בבדיקות הדם וראו גם את תשובתי הקודמת לכם

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה