בדיקות דם לאלרגיה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

28/06/2015 | 23:03 | מאת: אושרי

שלום רב עשינו את הבדיקות הבאות לגילוי אלרגיה לילד בן 12 : Mugwort W6, Parietaria Judaica W21 Cat dander E1 Dog Dander E5 Dermato. Pteronyssinus D1 Dermato. Farinae D2 Olive T9 Feathers Panel Ex71 Perennial Rye Grass G5 Pecan Trees T22 Class Interpretation: שתי שאלות : 1 האם עצי הדר נכללו בבדיקה ? כי יש לנו עצי הדר ליד הבית ואנו שוקלים לעקור אותם... 2 יצא שהוא אלרגי לדשא. אנו מתכננים לעקור את הדשא שלנו. אך לשכן שגר כ מאה מטר לידנו יש דשא. האם זה יכול להשפיע משם על האלרגיה? תודה

29/06/2015 | 13:29 | מאת: ד"ר קובי שדה

1 - לא 2 - הדשא של השכן ירוק יותר ועשוי להשפיע על האלרגיה גם כן

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה