קיץ

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

21/05/2015 | 19:49 | מאת: שאלה

שלום רב, אני סובלת מנזלת אלרגית, ריגשות בעיקר לאבק, מעט אסתמה של העור ורגישות נשימתית. הקיץ הוא סיוט עבורי כיוון שמפעילים מזגנים ואני מאד רגישה לריחות של עובש ולא חיה בנוחות עם מזגן באופן כללי. מהר מאד סובלת מגודש, כאבי ראש וכו.דברים שרוב האנשים סביבי כלל לא חשים. אני אמורה לקנות מזגן חדש ואני מפחדת. האם ידוע על מוצר מסוים שהוא יותר ידידותי לבעלי אלרגיות לעובש/ קרדית ורגישויות שונות רלוונטיות ? בחנויות חשמל המוכרים לא מבינים בדברים האלה ולא יודעים לומר.

25/05/2015 | 09:58 | מאת: ד"ר קובי שדה

זה לא המזגן שגורם לבעיות זה השינויים בטמפרטורה והאבק שהוא מפיץ במידה והמסננים מאובקים מדי

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה