בן שנה אלרגי לחלב, סויה וביצים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

17/05/2015 | 12:16 | מאת: אמא

שלום רב, הילד שלי בן שנה. לפני חודשיים אובחן כאלרגי לחלב, סויה, ולחלבון של הביצה. האלרגולוג אמר לי שמותר לתת לו לאכול ביצים אפויות בלבד. אתמול נתתי לו לאכול חזה עוף מטוגן, שהיה מושרה בביצה מעורבבת, ולא היתה שום תופעה אלרגית. מה זה אומר? שהוא כבר לא אלרגי לחלבון ביצה? אני כבר יכולה לתת לו לאכול חביתה, שקשוקה, ביצה קשה? תודה!

17/05/2015 | 13:25 | מאת: ד"ר קובי שדה

זה לא אומר הרבה אבל ייתכן שיש מקום לאופטימיות וחיזרו לרופםא האלרגיה במדית הצורך לבדיקה חדשה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה