פצעים בעור

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

16/05/2015 | 10:57 | מאת: Ofri

שלום רב, בני בן ה-4 סובל מזה כשנתיים מאסטמת עור (ע"פ אבחנת רופא משפחה). בהתחלה היה מדובר בגרד חריף באזורים משתנים בגוף והוא בעיקר טופל במשחות ובתכשירים נגד גרד (אריאוס, אטופיקלייר וכו'). בתקופה האחרונה (בערך חודשיים) החלו להופיע על גופו פצעים רבים הדומים מאוד לעקיצות יתוש. בכל יום יוצאים לו בערך 5-7 פצעים חדשים באזורים שונים (גב, ידיים, רגליים, עורף). הפצע נראה כמו עקיצה אך בני מגרד מאוד ופוצע אותו למצב של מוגלה. אני ממש מתוסכלת וניסינו כבר את כל המשחות (ניסינו שבוע בקטרובן, שבוע אלוקום ועוד המון תכשירים שונים). אני מאוד מקפידה על שטיפת הגוף רק עם לקטופיל ותכשירים מותאמים. קבעתי לו תור לרופא מומחה אך התור די רחוק והילד ממש סובל (וגם אני). בנוסף אני מאוד מודאגת שמא זה לא מעיד על מצב מסוכן. מה עליי לעשות? מהם הפצעים האלו? אודה לך מאוד אם תנסה לשפוך קצת אור על המצב ולא תפנה אותי חזרה לרופא כי ניסיתי כבר הכל. נ.ב לפני כחודשיים הוא חלה באבעבועות רוח למרות שהוא מחוסן (יחסית קיבל את זה ברמה בינונית אך נותרו לו המון צלקות)

17/05/2015 | 14:57 | מאת: ד"ר קובי שדה

איני יכול לדעת רק ממה שתארת מה חומרת הפצעים וומה סיבתם יש צורך כמובן בבירור אלרגי ואת מוזמנת למרפאתי אם תשאירי הודעה שזה דחוף אוכל לקבלך בתוך ימים ספורים פרטים באתר www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה