אלרגיה במקום העבודה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

15/05/2015 | 10:35 | מאת: אודאל

שלום, התלתי לעבוד בחנות. לאחר כמה ימים שמתי לב שמרגע ההגעה לחנות ועד רגע העזיבה אני סובלת מנזלת מיימית שמטפטפת כמו ברז פתוח. עלי לקנח את האף בתדירות בלתי מתקבלת על הדעת. חוץ מזה העבודה שם מאד טובה לי . לא רוצה להפסיק. קיבלתי מרופא המשפחה טלפס 180. ניסיתי יומיים ולא קרה כלום. ביום השלישי חזרתי לקחת אלרג'יקס שקניתי בלי מרשם ולאחר שעה עוד אחת (מתוך ייאוש) לשמחתי הייתה הטבה והצלחתי גם לעבוד קצת בין הקינוחים. קראתי פה בפורום שהמלצת להמשיך בטלפס גם אם אין הטבה בימים הראשונים. מה לעשות? אגב. שישי שבת איני עובדת והאף יבש לגמרי.

17/05/2015 | 14:58 | מאת: ד"ר קובי שדה

כנרה שאת אלרגית למזהו במקום עבודתך העזרי בתרוףות בנתיים ופני למרפאתי לבירור וייעוץ פרטים על המרפאה ועל אלרגיות באתר : www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה