בדיקת דם אימוגלובולין E

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

14/05/2015 | 18:45 | מאת: רוחצה

אני סובלת שנים רבות מאלרגיות בעלת צורות שונות. פעם זה היה פריחה בצורת כוויות בכל הגוף. היום זה נפיחות של חלקים שונים בגוף כמו, חצי פנים, כף יד, כף רגל וכו ביצעו לי השבוע בדיקת דם כשהתוצאות הן אימוגלובולין E 13.2 C4 98 C3 34 האם תוצאות אלה נותנות איזושהי תמונה לגבי האלרגיות שלי? תודה רוחצה

15/05/2015 | 08:37 | מאת: ד"ר קובי שדה

רק עפי מה שסיפרת הבדיקות הללו מיותרות ולא רלוונטיות למצבך ולא חשוב עם זה 13 או 1300 וכדומה פני לרופא מומחה לאלרגיה ואת מוזמנת למרפאתי

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה