אלרגיה לביצים לתינוקת בת שנה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

26/04/2015 | 16:15 | מאת: ליאת

שלום ד"ר שדה ביתי בת השנה וחודשיים אובחנה כאלרגית לביצים,לא נתתי לה מעולם ביצים,אך בבדיקה אצל רופא האלרגיה (שביצע טסט ע"י דקירה ביד) התגלה כי היא אלרגית לביצים. זה היה בגיל 11 חודש. מתי כדאי לבדוק שוב האלרגיה? הבנתי שאלרגיה לביצים יכולה לעבור. והאם אפשר לתת לה לנסות ביצה אפויה ? (עוגה , פשטידה וכו) תודה רבה ליאת

03/05/2015 | 10:24 | מאת: ד"ר קובי שדה

אתם כבר יכולים לפנות שוב לבדיקה, ואז, בהתאם לבדיקה אתם צקבלו הנחליות לגבי טיפול וכדומה... לא כחל הרופאים מודעים לאפשרויוצת הטיפול או לאפשרות של מתן ביצה אפויה ב ה צ ל ח ה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה