תסמיני אלרגיה לחלב רק מלהריח

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

24/04/2015 | 23:02 | מאת: לי

בתנו בת 4, אלרגית לחלב מגיל חצי שנה. תגובות חמורות של הקאה וקוצר נשימה. כרגע רק נמנעים מחלב עדיין לא בטיפול. מבחן RAST אחרון מעל 100, לאחרונה כאשר אוכלים לידה מוצרי חלב מפתחת קוצר נשימה. בד"כ אין צורך בטיפול ולאט זה עובר לבד בפעם האחרונה לאחר שאכלו לידה יוגורט (לא נגעו בה) פיתחה תוך כמה דק שיעול אופייני, התפתח לאחר כחצי שעה לקוצר עם גרד בגרון ובאזניים...פנסטיל וונטולין טיפלו בבבעיה. האם זו צורה חדשה ואפשרית לאלרגיה?? ידוע דבר מוזר שכזה?

26/04/2015 | 19:40 | מאת: ד"ר קובי שדה

כן זו צורה קשה מאד של אלרגיה - כבר היו בארץ ילדים כה אלרגיים עליכם להזהר מאד מכל חשיפה ולהיות מצויידים בערכת טיפול הגיעו למרפאת האלרגיה שלנו או שכל אחת מתאימה לקבלת הדרכה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה