אלרגיה ל... גראס?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

22/04/2015 | 01:55 | מאת: דני

שלום דוקטור, אני מודע לנזקים ושאר הדברים שהחומר הזה גורם אבל זאת לא השאלה שלי כאן. שמתי לב שכל פעם שאני מעשן גראס, יש לי כאבי אוזניים, כאילו אני נמצא בטיסה. הן אטומות וכואבות ושום דבר לא עוזר להעביר את הכאב הזה. מרגיש תחושה של חום וכאב ממש בתוך האוזן, האם יתכן שיש לי אלרגיה לגראס שזה בעצם אבקן פרחים? ניסיתי לא לעשן, רק להריח את הצמח עצמו ולהפתעתי גיליתי שפתאום מתחילים לכאוב לי האוזניים. השאלה האם זה באמת מסוכן האלרגיה הזאת והאם עליי להפסיק מיד. כעיקרון, שקלתי לקחת תרופה נגד אלרגיות תוך כדיי שאני מעשן. אני יודע שזה נשמע טיפשי אבל מה אעשה... הגראס עוזר לי לכאבי גב הכרוניים שיש לי. חשוב לציין שאין לי עוד סימפטומים חוץ מכאבי אוזניים וכאבי ראש. תודה רבה דוקטור.

22/04/2015 | 08:43 | מאת: ד"ר קובי שדה

זו לא נשמעת כמו אלרגיה אלא אם יש עוד תסמינים מכוונים ניתן לבצע במרפאתי בדיקה לכך - עליך להביא דגימה מהצמח בהצלחה ד"ר קובי שדה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה